10.06.14

Інтернет - дітям

   Сьогодні в Інтернет-центрі Диканської центральної районної бібліотеки побувало дві групи учнів з пришкільного табору місцевої гімназії імені М.В.Гоголя, що мали змогу ознайомитися з калейдоскопом цікавинок "Інтернет - дітям". На початку кожного заняття пограли у гру "Мої улюблені герої", в ході якої на отриманих наліпках мали змогу написати ім'я свого улюбленого героя. Потім виходили до імпровізованої дошки, на якій розміщували наліпку і розповідали чому саме цього героя вибрали, поділилися планами на літо. Для першої групи був обраний жовтий колір, для другої - блакитний.














   Дітей підтримали у грі вчителі, які також назвали своїх героїв і розповіли, як вони мріють провести це літо.





   В ході заняття учасники першої групи мали змогу повторити правила безпечного поводження з побутовими приладами, переглянувши мультфільм "Уроки тетушки Совы". Відгадували загадки, що були представлені у анімаційних фільмах "Загадки для дітей українською мовою" ч.1 та "Анімовані загадки для дітей про рідний край" ч.2.  




   Друга група  вивчала історію України в ігровій формі, використовуючи диски з дитячої колекції "Історія України" ч.1. Діти з цікавістю слухали розповідь ведучого Вовка Панаса і  прослухавши матеріал, відгадували загадки, відповідали на запитання тестів. Як нагорода за перехід на новий рівень були мультики і ігри з диска.





   Заняття підготувала і провела провідний бібліотекар Інтернет-центру Гальченко Тетяна.




Немає коментарів:

Дописати коментар