02.12.14

Правда про наркотики

   Сьогодні на чергове заняття - тренінг до Інтернет - центру Диканської ЦРБ прийшли учні 9 класу Диканської гімназії імені М.В.Гоголя. Метою цього заходу є підвищення рівня поінформованості підлітків щодо проблем, пов'язаних з наркотиками, з'ясування найпоширеніших причин їх вживання, вироблення навичок, що запобігають вживанню наркотичних речовин.
   Після вступу, ведуча провідний бібліотекар Інтернет - центру Тетяна Гальченко провела бесіду "Що таке наркотична залежність?", в ході якої учні відповідали на питання: чи існує проблема наркоманії в нашому суспільстві; чи стикалися близькі з цією проблемою; наскільки сьогодні реально потрапити в наркозалежність та інші. Присутні по черзі називали асоціації, які викликають у них слова "наркотики", "наркоманія", "залежність".
   По закінченні бесіди, було переглянуто фільм "Правда про наркотики" виробництва Волинського благодійного фонду "Преображення" (2004 р.), відбулося обговорення ситуації наркоманії в Україні, названі жахливі статистичні цифри цієї проблеми.
   З цікавістю і насторожено учні подивилися відеоролики з мережі Інтернет "Последствия принятия наркотиков: До и После" та "Страшное видео про наркоманов". В ході перегляду жваво обговорювали побачене, не залишилися байдужими до цієї страшної проблеми.











 


Немає коментарів:

Дописати коментар