12.05.15

Спасибі, що перемогли

   Війна - це жахлива трагедія в житті кожного народу. За всю історію людства не було таких катастроф та стихійних лих, які забрали б більше життів, як війна.
   Болісною раною в історії нашого народу залишилася Друга Світова війна 1939 - 1945 років. Це були жахливі часи для всіх жителів країни. Скільки пролито крові, скільки сліз матерів, скільки переживань та скільки загиблих забрала з собою війна. Але все - таки ми перемогли.
   Вже традиційними стали зустрічі у бібліотеці підростаючого покоління з ветеранами Другої Світової війни 1939 - 1945 років. Так і цього року з нагоди 70 - річчя Перемоги над фашистською Німеччиною в Диканській районній бібліотеці для дорослих відбулася зустріч учнів 8 - Б класу Диканської гімназії імені М.В.Гоголя "Спасибі, що перемогли" з ветераном війни Анатолієм Семеновичем Івашком, яку провела провідний бібліотекар читального залу Світлана Тютюнник. Із захопленням молодь слухала розповідь ветерана 70 - ти річної давнини.
   Після розповіді учні задавали дуже багато питань, на які  ветеран, не дивлячись на свій поважний вік, а святкує він у цьому році 89 - ту річницю, давав змістовну відповідь. Адже все своє післявоєнне життя пропрацював вчителем.
   По закінченні зустрічі діти подарували ветерану квіти.








Немає коментарів:

Дописати коментар