14.07.17

Зустріч з колегами

   До центральної районної бібліотеки завітали гості – члени Української бібліотечної асоціації – бібліотекарі Чернігівщини. В рамках поїздки по обміну досвідом наші колеги відвідали Диканський історико – краєзнавчий музей імені Д.Гармаша.
   Цікавою була зустріч колег – професіоналів в центральній районній бібліотеці та бібліотеці для дітей. Фахівці обмінялися секретами професійної майстерності. Наші колеги з Чернігівщини були приємно вражені інтер’єром дитячої бібліотеки та центральної районної бібліотеки – абонементу та Інтернет – центру. Нам справді було чим похвалитися – сучасні ошатні приміщення з ремонтом, нові красиві меблі викликали щире захоплення гостей. На зустріч завітали завідувач сектору культури та туризму РДА Онищенко Є.О. та приватний підприємець Бабій С.А., які доклали найбільше зусиль для осучаснення бібліотечних приміщень. Окремо хочеться подякувати голові райдержадміністрації В.Г.Шкарбаню та голові районної ради С.В.Мусі за виділення коштів на сучасний ремонт бібліотек та за розуміння наших проблем.
   Натхненні нашими успіхами гості тут же запропонували на другу зустріч запросити своїх керівників, аби ті перейняли досвід диканців у сфері ремонту та осучаснення приміщень бібліотек.
   На часі ремонт читального залу в районній бібліотеці, адже зараз його приміщення не може вмістити всіх бажаючих відвідати наші масові заходи. А ми працюємо в першу чергу для користувачів. І ні для кого не секрет, що в комфортній сучасній бібліотеці і працюється легше, натхненніше і нашим численним читачам приємніше відвідувати такий заклад культури.











Немає коментарів:

Дописати коментар