25.11.17

Зима, що нас змінила

   21 листопада День Гідності та Свободи. Ще вчора кожен громадянин України мав своє життя. Але прийшла вогняна зима 2013 - 2014 рр. і змінила країну на "до" і "після". Для учнів 8 класу Диканської ЗОШ І - ІІІ ст. було проведено урок гідності. Нагадали учням про ті тривожні зимові дні, переглянули відео "Як починався Майдан...". Згадали Героїв Небесної Сотні, які показали приклад високого патріотизму, свідомої громадської позиції та непохитності у відстоюванні своїх переконань. Зачитали вірші, присвячені Героям та переглянули відеоролик Н.Карпи "Реквієм".
   Сьогодні український народ переживає чергову віху випробувань і ми не могли не згадати про воїнів, які демонструють високий професіоналізм та відданість державі і боронять мир та спокій українців на Сході країни.





 


   На абонементі Диканської ЦРБ представлена книжкова виставка "Обпалила війна Україну мою", де користувачі бібліотеки мають змогу переглянути книги про звичайних і неймовірних людей, що мають шалену любов до Батьківщини і бажання залишити нащадкам єдину і квітучу Україну.









Немає коментарів:

Дописати коментар