27.09.18

Пам'ятаймо минуле заради прийдешнього

   Напередодні 75 - ї річниці визволення Диканьки від німецько - фашистських загарбників та Дня селища на базі Диканського територіального центру соціального обслуговування відбувся круглий стіл "Пам'ятаймо минуле заради прийдешнього", який був організований районною радою ветеранів спільно з Диканською центральною бібліотекою.
   Учасники круглого столу обговорювали питання війни і миру, війни і пам'яті, які на даний час актуальні не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. Провідний бібліотекар читального залу бібліотеки С.Тютюнник розповіла присутнім про визвольні бої 1943 року на Полтавщині. А.С.Івашко, голова районної ради ветеранів, ветеран Другої Світової війни 1939 - 1945 років, ділився своїми спогадами та закликав берегти пам'ять про тих, хто віддав своє життя за наше щасливе майбуття.
   Цікавою розповіддю про свого діда, який брав участь у форсуванні Дніпра, поділилася провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей Л.Воронянська. О.Онищенко, голова Диканської районної спілки ветеранів Афганістану, зазначив, що сучасним українцям треба вчитися захищати свою землю. 
   Учасники висловили вдячність організаторам за змогу оприлюднити свої думки на круглому столі.








Немає коментарів:

Дописати коментар