11.06.21

Літнє Бюро ІгРоМаНа

    Сучасна бібліотека асоціюється не тільки з книгою, але й з веселими іграми, які сприяють спілкуванню та інтелектуальному розвитку .

   Радість живого спілкування нічим не заміниш – це вже незаперечно. І настільні ігри – один з найдоступніших способів весело відпочити і провести з користю час.

   Сьогодні захоплення настільних ігор приймає тотальний характер, адже сучасні настільні ігри – це не тільки дії, а й стратегічні, економічні, детективні, логічні ігри. Світ настільних ігор великий, і людей, захоплених ними також дуже багато.

   У Диканській публічній бібліотеці можна знайти ігри на будь який смак: розвивальні настільні ігри для дітвори, захопливі стратегії - для підлітків, а саме:


   "Країна Снів" – це захоплююча паті-гра на відгадування слів, де учасники приміряють на себе ролі сплячих і духів сновидінь.

   "Вокруг Света"це захоплююча та пізнавальна гра, яка дозволить вам здійснити кругосвітню подорож усіма морями і океанами, а також ознайомитися з самими портами світу.
 

     "Каркассон" (нім. Carcassonne) - настільна стратегічно-економічна гра німецького стилю.
 

               "PANIC LAB" - основна ідея гри - пошук предмета з заданими параметрами.

 

   "Quoridor"  - абстрактна стратегічна гра, де гравці долають коридор. Прості правила поєднуються з глибоким ігровим процесом. В основі гри лежить механіка руху по сітці, що зближує її з такими класичними іграми, як шахи і шашки.



   Чи знаєте ви що, настільній грі "Руммі" (Rummy) близько ста років ?! Тільки вдумайтеся, вже майже століття люди люблять і грають в цю настолку. За тривалістю життя і за жанром, ми б поставили гру Руммі в один ряд з Шахматами, Го, т.д., не дивлячись на те, що вона не така розкручена, як згадані гри. У наш час багато виробників почали видавати, відроджувати Руммі в різних варіаціях. Перед вами компактна версія гри від компанії Tactic.


    "ALIANS" - це захоплююча, неймовірно динамічна гра, під час якої Вам точно не доведеться нудьгувати. Ви можете грати в ALIANS удвох, влаштувавши незабутню словесну дуель, або зібратися веселою компанією, щоб з'ясувати, чия команда здобуде перемогу.


                                                  "Твістер" (Twister) — це рухлива гра.


   Ша́шкиабстрактна стратегічна гра на спеціальній дошці, що має назву шахівниця. У цю гру грають мільйони людей по всьому світі. Шашки мають виховне значення: сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планувати власні дії, логічно мислити. Оскільки у цій грі виявляються особливості людської особистості, їх використовують як модель для наукових досліджень у психології та педагогіці.



                                                    Ша́хматинастольна логічна ігра.



                                                Карткова квест-гра "Best Quest" Dinosaurs
 

                                                     YES / NOTнастільна дедуктивна гра.



                                                Комплект настільних ігор "Світ пригод".
 

    Різноманіття та різноплановість настільних ігор вражає та захоплює, кожна з них унікальна. А головне – вони об’єднують, і грати в них завжди весело та цікаво.

  
   Попереду літні канікули бібліотека пропонує провести їх цікаво за грою в гарній компанії.

   Любителів настільних ігор чекаємо за адресою : вул. Незалежності,117 (читальний зал).

Немає коментарів:

Дописати коментар