20.06.23

Шукайте лікаря в природі

     Народна медицина відома з давніх часів. Тисячі років накопичувався практичний досвід народних цілителів. З давніх давен люди лікували хвороби за допомогою різних рослин.

    Українській народній медицині близько 8 тисяч років, вона має тисячі оригінальних, перевірених віками рецептів лікування найпоширеніших недуг.

    То ж пропонуємо вашій увазі прем'єру унікальної книги відомого на Диканщині лікаря-анестезіолога людини щедрої душі, патріота диканської землі В.М. Булави "Здорові були!", організовану на абонементі.

    Протягом 39 років лікарської практики він щедро роздавав поради щодо лікування різних хвороб. А 10 років тому, 26 січня 1996 року, підготував першу сторінку "Здорові були!" в районці. Результат цієї десятирічної праці й покладений в основу видання "Здорові були!".

    Книга розрахована на широке коло читачів і буде корисна всім нашим користувачам, небайдужим до свого здоров'я і до здоров'я своїх близьких.

    А ще В.М. Булава - відомий в нашому краї поет, пісняр, на його вірші місцевими композиторами написано чимало чудових пісень. Він - автор слів гімну Диканщини.

    Отож, пропонуємо вашій увазі дещицю творчого доробку автора. Приємного перегляду!



Немає коментарів:

Дописати коментар