04.10.23

Бібліотека збирає друзів

   Про роль бібліотеки в сучасному інформаційному суспільстві сказано і написано чимало. Її роль як культурного, інформаційного, дозвіллєвого центру для користувачів справді неоціненна.
   Отож бібліотекарі Диканської публічної бібліотеки Тетяна Гальченко та Тетяна Михайлик організували та провели для широкого читацького загалу - активних користувачів бібліотеки, бібліодайджест "Бібліотека ХХІ століття: книга + комп'ютер в сучасному інформаційному суспільстві".
   На початку зустрічі прозвучали слова вітання з святами, що минули і слова вдячності користувачам, які люблять і шанують бібліотеку.
   В ході зустрічі провідний бібліотекар абонементу Т.Михайлик презентувала присутнім книгу Гей Браун "Жити із "зеленим серцем" Подбай про себе і планету" (Україно-швейцарський проєкт Діємо для здоров‘я). В доповнення презентації провідний бібліотекар Інтернет - центру Т.Гальченко продемонструвала тематичні відеоролики "Людина і природа", "Правда та міфи про екологічні продукти" та "7 порад як подбати про екологію і зекономити". Відзначила роль книги, сучасних носіїв електронної інформації для задоволення найрізноманітних потреб користувачів.
   На завершення заходу була запропонована хвилинка психологічного розвантаження, де читачі активно робили складанку "Паперову модель до Дня Бібліотекаря" (Валентність).
   На хвилі позитиву зустріч завершилася чаюванням з солодощами.











Немає коментарів:

Дописати коментар