19.04.13

Районний семінар

   11 квітня відбувся районний семінар для працівників сільських бібліотек - філій "Бібліотеки сьогодення - нові форми роботи, нові автори, новий імідж".
   З вступним словом до присутніх на семінарі звернулася директор Диканської ЦБС Кучеряєва Н.В., яка закликала поряд з традиційними формами впроваджувати в роботу бібліотек інноваційні, що матимуть за мету піднести імідж бібліотек серед місцевих громад на якісно новий рівень.
  З презентацією "Професійне читання як елемент безперервної освіти бібліотечних працівників" виступила провідний бібліограф ЦРБ Гірняк О.Є. Вона запропонувала до уваги учасників семінару огляд фахової періодики, яку одержують ЦРБ та бібліотека для дітей, та електронних ресурсів на допомогу фаховій самоосвіті.


   З оглядом літератури сучасних вітчизняних та зарубіжних авторів виступила провідний бібліотекар абонементу Михайлик Т.М. Вона торкнулась творчості Л.Дашвар, М.Матіос, І.Роздобудько, А.Кокотюхи, П.Коельо та інших, які зараз "на слуху" і про творчість яких бібліотекарям треба бути обізнаними.


  Також сільським бібліотекарям було роздано "Методику підготовки та проведення Дня бібліографії".

Немає коментарів:

Дописати коментар