21.11.19

Події,що змінили Україну

   Сьогодні ми відзначаємо шосту річницю Дня Гідності та Свободи. Саме цього дня сотні киян вийшли на Майдан Незалежності, щоб продемонструвати незгоду з рішенням уряду про зупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. А вже через декілька днів у центрі столиці та у багатьох містах протестувальників підтримали мільйони. І таким єднанням нації захоплювався весь світ!
   Саме цього дня, 21 листопада, працівники районної бібліотеки С.Тютюнник та М.Тягній провели для учнів 6-8 класів ЗОШ І - ІІІ ступеня годину мужності "Події, що змінили Україну". Бібліотекарі розповіли юним слухачам про етапи Єврореволюції, згадали основні події тих днів, що сколихнули світ. Вшанували пам'ять Героїв Майдану хвилиною мовчання, як данину тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. А також переглянули відеоролики про події листопада - лютого 2013 - 2014 років.
   А на абонементі районної бібліотеки представлена книжкова виставка "Майдан. Україна. Шлях до свободи". На ній ви знайдете книги, основною темою яких є герої, перебіг та осмислення подій Революції Гідності.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар