25.01.23

Захист персональних даних

 #cyfralib2023

   Черговий урок з медіаграмотності "Захист персональних даних" пройшов сьогодні в Інтернет - центрі нашої бібліотеки. Присвячений він був Міжнародному Дню захисту персональних даних, який святкують 28 січня. Метою цього Дня є підвищення рівня інформованості та активного сприяння в захисті конфіденційності даних насамперед особистого характеру, а також поширення передового досвіду і напрацювань у цьому плані по всьому світу.

   Присутні на заході мали змогу почути які загрози з онлайн безпеки можуть бути, як подбати про свій захист. Як перевірити чи надійний пароль у вашого акаунту, що таке "Месенджер паролів", як перевірити чи не "зламали" вашу поштову скриньку, для чого треба встановлювати двофакторну перевірку. Також говорили про безпеку сім - карток і як дізнатися чи немає у вашої картки "двійника". Дізналися який алгоримт дій, якщо порушено вашу конфіденційність.
   Користувачі познайомилися з порталом Дія.Цифрова освіта, як знайти потрібний навчальний серіал. Переглядати серіали можна через доступні гаджети, а також можна прийти до нас, навчитися, отримати сертифікат.














Немає коментарів:

Дописати коментар