14.02.15

Три звичних слова ...Я тебе люблю!..

   14 лютого - День Святого Валентина, свято усіх закоханих. Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов'ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби.
   Про кохання говорити ніколи не рано і ніколи не пізно. І саме цих слів нам бракує в житті. Отож, напередодні свята усіх закоханих у бібліотеці говорили про кохання. Учні 8 - А класу Диканської гімназії імені М.В.Гоголя мали змогу переглянути ролики - поздоровлення, створені своїми однолітками. Про історію виникнення свята та символіку Дня закоханих розповіла провідний бібліотекар читального залу Тютюнник Світлана. Бібліограф ЦРБ Гірняк Ольга запропонувала учням невеличкі вікторинки - смішинки:
          "Пара - не пара"
          "Конкурс компліментів"
          "Відгадай мелодію"
   На нашій планеті величезна кількість народів і кожен з них відзначає це свято по - своєму. Про традиції святкування Дня Валентина в Україні розповіла бібліотекар абонементу Тягній Марія.
   Наприкінці свята учням було запропоновано вибрати для себе "Валентинку - сюрприз", яка б допомогла спрогнозувати майбутній святковий день.












Немає коментарів:

Дописати коментар