31.03.16

Смійтеся на здоров'я

   Українська душа споконвіку любила веселитися, забуваючи життєві негаразди і прикрощі. А що може бути кращим, як зібратися разом, щоб пожартувати.
   Напередодні свята всесвітньої брехні 1 квітня в Диканському територіальному центрі реабілітації для пенсіонерів та інвалідів відбулася зустріч із полтавським гумористом Романом Юхимовичем Котляром, огранізована Диканською центральною районною бібліотекою. За освітою та фахом він юрист, майстер спорту по шашкам, а за покликом душі - поет.
   Розпочався захід виступом жіночого колективу територіального центру, які зустріли гостей хлібом - сіллю та піснею "Зеленеє жито". Ведуча заходу, бібліотекар Диканської ЦРБ Світлана Тютюнник, розповіла присутнім про історію святкування 1 квітня, про значення гумору в житті людини.
   На заході звучали байки та гуморески різної тематики у виконанні автора Романа Котляра. Не відставали від гостя і постійні відвідувачі територіального центру. Вони з запалом розказували гуморески українських та місцевих авторів.
   Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. А по закінченні заходу майстер спорту по шахам Роман Котляр провів товариську зустріч з любителями шашок.

 







1 коментар:

  1. Я щиро вдячний як організаторам, так і всім присутнім за те, що подарували свято.
    В Диканьці я, так сказати, відкривав сезон. Все було дуже щиро, по-доброму. Молодці!
    Часточка моєї душі прописалась у Диканьці, готую нові байки. До зустрічей!
    Ще раз дякую за все!

    ВідповістиВидалити