16.02.16

На крилах кохання

   12 лютого в Диканській центральній районній бібліотеці відбувся розважальний вечір до Дня Святого Валентина "На крилах кохання".
   Цього сонячного, погожого і майже весняного дня, у переддень свята усіх закоханих Дня Святого Валентина, в читальній залі бібліотеки було весело та цікаво. Бібліотекарі та учні 9 - А класу Диканської гімназії імені М.В.Гоголя зібралися, щоб поговорити про найпрекрасніше почуття на Землі - кохання, любов, закоханість, симпатію, почуття обожнювання, почуття ніжності...Допоміг розпочати розмову музичний кліп Ріапобой "Кохання".
   Серед усіх чудес світу найбільше чудо - це людина і кохання. Якби запитали людину, чи згодна вона прожити життя, не пізнавши цього почуття, бажаючих, мабуть, не було б!
   Цього дня учні мали змогу помандрувати країною Любові і Кохання та поблукати вулицями великого Щастя. Історію виникнення свята Дня Святого Валентина розповіла провідний бібліотекар читального залу Тютюнник Світлана. Коханням "хворіли" в усі епохи. Тому про нього так багато написано і повторень немає, бо неповторні і самі люди, і кожне кохання прекрасне і величне. ("Невигадані історії кохання Роксолана", "Невигадані історії кохання Котляревський", "Невигадані історії кохання Сосюра")
   Сьогодні молодь, вітаючи одне одного зі святом закоханих, або ж зізнаючись у почуттях створює веселі і гарні відеопрезентації. Одну з них присутні мали змогу переглянути та відчути щирість почуттів юнака, який її створював - "Що таке кохання?".
   А як святкують цей день у різних куточках світу проінформувала бібліотекар абонементу Тягній Марія. Своєрідним цікавим підсумком і водночас розвагою вечора були веселі вікторинки "Що ви знаєте про День Святого Валентина" та "Впізнай закохану пару".
   Наприкінці свята ніхто не залишився без символу Дня усіх закоханих - валентинки, адже учні мали змогу виготовити їх власноруч. А ще в цей день на запрошених чекали солодкі передбачення від Святого Валентина та гарний настрій на весь день.





 
 
 





Немає коментарів:

Дописати коментар