13.07.23

Бібліотеки – Хаби цифрової освіти в Дії

   У Хабі цифрової освіти Диканської публічної бібліотеки 13 липня для групи лікарів КНП "Диканська лікарня планового лікування" відбувся черговий урок з медіаграмотності "Цифрові навики для медиків". Учасники заходу зареєструвалися на навчальній платформі Дія.Освіта, познайомилися з її можливостями та використанням, переглянули освітній серіал «Цифрові навики для медиків», поповнили свої знання професійною інформацією. А також отримали сертифікати за успішне проходження освітнього серіалу.
   Захід відбувся в рамках другого етапу проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія» (https://www.undp.org/.../digital-inclusive-accessible...), що реалізується за фінансування Швеції, та Міністерства цифрової трансформації України.
   Навчання провела провідний бібліотекар Інтернет - центру Тетяна Гальченко.
   Запрошуємо скористатися послугами Хабу цифрової освіти нашої бібліотеки, де вам допоможуть покращити цифрові навички кваліфіковані працівники, а на порталі «Дія. Освіта» ви зможете не лише переглянути освітні серіали, а і оволодіти новими професіями, навчитися безпечно та впевнено користуватися всіма перевагами нових технологій.













Немає коментарів:

Дописати коментар