05.07.23

Бібліотеки – Хаби цифрової освіти в Дії

   У Хабі цифрової освіти Диканської публічної бібліотеки 5 липня в рамках другого етапу проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія» (https://www.undp.org/.../digital-inclusive-accessible...), що реалізується за фінансування Швеції, та Міністерства цифрової трансформації України відбулося навчання - знайомство з оновленою платформою Дія.Освіта для невеликої групи бібліотечних працівників. Присутні мали змогу перевірити і оновити свої дані на сайті, переглянути оновлене меню, отримали знання про корисне використання новинок. В ході заняття переглянули серіал "Медіаграмотність у часи пандемії", пройшли відповідні тести і отримали сертифікати.

  Метою заходу було поглиблення знань працівників та вдосконалення їх цифрових навичок з розпізнавання фейків та неправдивої інформації, шляхи їх розповсюдження. 

   Навчання провела провідний бібліотекар Інтернет - центру Тетяна Гальченко.

   Запрошуємо скористатися послугами Хабу цифрової освіти нашої бібліотеки, де вам допоможе покращити цифрові навички кваліфікований бібліотекар – консультант, а на порталі «Дія. Освіта» ви зможете не лише переглянути освітні серіали, а і оволодіти новими професіями, навчитися безпечно та впевнено користуватися всіма перевагами нових технологій.














Немає коментарів:

Дописати коментар