30.01.24

Нескорені

    Буча, Бородянка, Гостомель, Охтирка, Чернігів і Суми, Ізюм, Харків,Миколаїв, Волноваха, Золоте, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасна й Маріуполь... Ракетами по Києву ,Одесі й Краматорську, Житомиру, по Львову і Кременчуку - по всіх містах і громадах України! Росія показала, що вона хоче й може принести нам і Європі насправді!

   Війна розділила родини по всій країні. В окупацію потрапили тисячі населених пунктів. У пастці окупації багато тижнів люди були під обстрілами,без тепла,електрики,водопостачання , майже без їжі. Їх залякували, грабували, принижували, їм казали, що України вже немає…

   Пропонуємо вашій увазі книги про чесних і божевільно відважних людей, які сьогодні пишуть історію - жінок та чоловіків військових, волонтерів, медиків, рятувальників, переселенців, журналістів. Про тих, хто захищав, допомагав, рятував. Про тих, хто пережив окупацію та тих, чиє життя відібрали російські окупанти. У цих історіях багато болю: обстрілів, підвалів, ран, вибухів, смерті. Але так само в них багато світла: вдячності,віри,доброти, любові і надії.

   Зібрані за допомогою інтерактивного плаката книги – своєрідна мозаїка історій сміливих і незламних українців та нескорених міст і сіл України!




Немає коментарів:

Дописати коментар