15.12.15

Обирай життя

   "Здоров'я - це нічого, але без здоров'я - ніщо". То ж і  відверту розмову з старшокласниками підказало саме життя.
   "Твоє здоров'я в твоїх руках: моральна особистість, психологічні кризи та вихід їз них" - саме таку тему обрали для відвертої розмови з підростаючим поколінням провідний бібліотекар відділу обслуговування Т.М.Михайлик та провідний бібліограф Диканської ЦРБ О.Є.Гірняк. Тему для зустрічі обрали не випадково, оскільки вона стає сьогодні все актуальнішою, особливо в середовищі молодих людей.
  Як бути здоровими не тільки фізично, але й морально, емоційно врівноваженим та витривалим - всі таємниці, звичайно, розкриє книга. Отож провідний бібліограф О.Є.Гірняк зробила для юних читачів огляд літератури "Обирай життя: створи себе, будь сучасним!" біля книжкової виставки, що підготувала провідний бібліотекар по обслуговуванню юнацтва М.І.Тягній.
   На заході була присутня гостя - Алла Володимирівна Оніпко, керівник гуртка - методист Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості. Її цікава бесіда "Життєстверджуючий акцент" включала в себе багато: і розповідь про цілісну особистість, про пошуки змісту життя, власного "Я", про нігілізм і загальноприйняті цінності, моральні норми, що складають основу духовності підростаючого покоління і про небезпеку краху ідеалів, коли раптом втрачається зміст життя і настає духовна криза особистості, про суїцид як результат психологічної кризи в середовищі молодих людей; і як вийти з духовної кризи.
   Цікаву і таку потрібну для юних розповідь доповнювали відеокліпи.

   

 


Книжкова виставка - досьє
що експонується на абонементі, для юнацтва "Обирай життя: створи себе, будь сучасним!"
(підготувала провідний бібліотекар по обслуговуванню юнацтва М.І.Тягній)













Немає коментарів:

Дописати коментар