04.08.19

"Три Д": для дому, для душі, для дозвілля

 

   Ну от... незважаючи на те, що багато-хто мріє, аби літо тривало увесь рік, більша половина цієї прекрасної пори уже так непомітно минула. Хтось працює, хтось займається ремонтами, а хтось має повноцінний відпочинок. Але не засмучуйтесь, якщо ви ще не встигли відпочити через відсутність відпустки, або ж вам не вдалося цього року побувати на морському узбережжі.
  Відпочинок, дозвілля, розваги, як і праця, є невід'ємними складовими життєдіяльності людини. Розважаючись, людина чи група людей задовольняють свої духовні потреби, оцінюють свої можливості. Відпочивати та розважаючись можна як у природному так і штучному середовищі, всією сім'єю або з друзями.
   Ми підготували для вас короткий огляд лише деяких сайтів, з яких ви можете взяти інформацію, як прикрасити свою оселю, що почитати, які кімнатні рослини вирощувати, вибрати вид рукоділля до душі.

Для дому:










Для душі:







Для дозвілля:









    Працюйте плідно і відпочивайте творчо! А також приходьте до нашої бібліотеки, щоб взяти цікаву книгу, чи просто погортати журнал у читальному залі, або зайти на цікаву сторінку в Інтернеті, відвідавши  Інтернет - центр.

Немає коментарів:

Дописати коментар