29.09.20

Осіння палітра

    Осінь.   З одного боку настільки чарівна й неповторна, а з іншого – така похмура й засмучена… Ніби малює особливі, по-своєму дивовижні акварелі. Одним дотиком озолочує парки та ліси, а іншим – сумно проводить по небу, так що й хмари ніби плачуть…

    Ця пора року відрізняється від інших тим, що можна подумати над життям, подіями чи просто прийняти правильне рішення. Адже осінь дарує нам час. Час на роздуми та творіння. У цей період тебе нічого не відволікає від думок. Ні квіти, що розцвітають, ні пташки, що співають… Лише вабить аромат опалого листя, що розмальоване в жовто-багряні фарби акварелі.

   Для декого осінь – пора депресії та поганого настрою. Та не треба сумувати!  

   За якийсь час настрій піднімає бабине літо, якого всі з нетерпіння чекають, щоб згадати літнє тепло й затишок. Коли воно скінчиться, уже можна буде закутатися в ковдру й пити гарячий чай із духмяними травами.

   А для того, щоб настрій у користувачів Диканської ЦРБ не зникав провідний бібліотекар читального залу  Світлана Тютюнник та провідний бібліограф Ольга Гірняк створили  в читальній залі бібліотеки сезонну виставку-інсталяцію  «Осіння палітра».

   Для наших читачів ми пропонуємо книги, де осінній настрій звучить у різних тонах. А композиція «Овочеве асорті» порадує відвідувачів кумедними овочевими витрішками.
















Немає коментарів:

Дописати коментар