01.09.20

"Під вільним сонцем моя країна величним розмаєм цвіте"

   Традиційно навчальний рік розпочинає День знань, який завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Кожного року бібліотекарі Диканської ЦРБ проводять для учнів місцевих шкіл перший урок у навчальному році. Так було і цьогоріч, провідний бібліотекар по роботі з юнацтвом М.Тягній та провідний бібліотекар читального залу С.Тютюнник провели для учнів 7-А класу  опорного закладу Диканського НВК ім. М.В.Гоголя перший урок під назвою "Під вільним сонцем моя країна величним розмаєм цвіте". Бібліотекарі розповіли учням про історію та історичні постаті нашої держави, згадували, як держава стала самостійною та незалежною. Поглибили знання про культурну спадщину, звичаї, традиції, символи свого народу.
   Кожна людина з великою любов'ю згадує те місце, де вона народилася. З цікавістю учні слухали про Полтавський край - один із наймальовничіших регіонів нашої держави, багатий не тільки родючими чорноземами та покладами корисних копалин, а й видатними особистостями, що прославляли свою Батьківщину і за її межами.
   Свої знання з історії України та рідного краю діти перевірили, взявши участь у вікторині, яку підготували бібліотекарі. Під час заходу всі присутні переглянули відеоролики "День Незалежності 2020 - Гімн України" у виконанні DZIDZIO (Михайла Хоми); "Факти про Україну, які вразили світ"; "Мандрівка у Диканьку".
   Цього вересневого дня бібліотекарі створили юним читачам чудовий настрій, а взамін отримали позитивні емоції та вдячність школярів.








Немає коментарів:

Дописати коментар