22.09.22

Корінням стародавня, серцем - молода!

   Полтавський край - один із наймальовничіших регіонів держави, багатий на родючі чорноземи, значні поклади газу та нафти, залізної руди та інші корисні копалини. Полтавщина завжди була і залишається краєм, де відбувалися і відбуваються вікопомні історичні події. Але найголовніший скарб регіону - люди.

  Наш край дав світові цілу плеяду талановитих учених, письменників, політичних діячів, художників, композиторів - справжніх велетів духу і ми повинні знати й пам'ятати їх, бо вони - наша гордість і слава. Особливо це важливо нині, коли наша Батьківщина переживає надзвичайно тяжкі часи, відстоюючи свою незалежність.

  З нагоди 85 - ї річниці утворення Полтавської області (22 вересня 1937) у читальній залі Диканської публічної бібліотеки експонується книжкова виставка - вернісаж "Корінням стародавня, серцем молода!"

  Будь - яка людина, якщо вона справжній патріот, повинна знати історію свого народу, адже без минулого немає майбутнього. Знання історії об'єднує націю, гартує її в боротьбі за свободу і волю, підносить на новий рівень значення національної ідеї.

  На виставці користувачі бібліотеки зможуть знайти інформацію про історію та природу рідного краю. Події, які відбувалися на Полтавщині та людей, які прославили наш рідний край.









Немає коментарів:

Дописати коментар