09.09.22

Очі - дзеркало життя

 #здорові_бібліотеки

   

   Полтавська область є однією з п'яти пілотних регіонів, де впроваджується україно - швейцарський проєкт "Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань в Україні" (коротка назва - "Діємо для здоров'я").
   Мета ініціативи цього проєкту - запобігти передчасній смертності, підвищити тривалість життя людей завдяки профілактиці, лікуванню та контролю неінфекційних захворювань.
   Саме в межах проєкту сьогодні у Диканській публічній бібліотеці відбулася зустріч з лікарем - офтальмологом КНП "Диканська лікарня планового лікування" Захарченко Тетяною Володимирівною, яку організувала і провела провідний бібліотекар Інтернет - центру Гальченко Т.А.
   Учасники заходу почули корисну інформацію про зір, його лікування та профілактику захворювань очей. Переглянули декілька відеороликів: "Як функціонує зір", "10 цікавих фактів про очі", "20 фактів про очі, що вас здивують" та "Міфи про зір, що корисно і що шкідливо для очей". Кожен з роликів був прокоментований лікарем. Присутні задавали питання і отримували компетентні відповіді.






Немає коментарів:

Дописати коментар