23.12.20

Зимові замальовки

   


   Зима - чи не найзагадковіша та найчарівніша пора року. Саме коли випадає сніг, настає пора чарівництва. Матінка - зима поспішає здивувати нас своїми витівками. Лише за одну ніч морозець вміло розмальвує вікно химерними візерунками. Як стало красиво! Хіба це не диво?!

  За вікном тихенько падають з неба невагомі пухнасті сніжинки. Перш ніж впасти, вони довго кружляють у повітрі. Сніг іскриться на сонці, немов розсипи дорогоцінних каменів - діамантів. А тоненькі гілочки дерев і кущів блищать, як натуральний гірський кришталь.

   Сніг, що огорнув землю, чистий та сліпуче білий. Але варто взяти його в руки, як він у ту ж мить тане, повертаючи нас у реальність. Що ж, витівки красуні - зими можна лише споглядати. Не дарма її прозвали чарівницею.

   Напередодні новорічних свят провідний бібліотекар читальної зали С.Тютюнник та провідний бібліограф Диканської ЦРБ О.Гірняк створили у читальній залі бібліотеки передноворічну атмосферу. Цікавою інноваційною знахідкою стала ялинка у вікні, прикрашена ялинковими прикрасами. А виставка - інсталяція "Зимові замальовки" зачаровує відвідувачів своєю витонченістю та казковістю, органічно поєднуючи в собі віршоване слово та сві справжні атрибути Нового Року та Різдва.

























Немає коментарів:

Дописати коментар