24.11.21

Всеукраїнська акція дарування книг


 30 листопада 2021 р. в Україні відбудеться #ЩедрийВівторок (оригінальна назва #GivingTuesday) − день добрих справ, який щорічно відзначається у понад 150 країнах світу.

   ВГО Українська бібліотечна асоціація долучається до всесвітнього благодійного руху #ЩедрийВівторок та оголошує Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України.

   За підсумками Акції буде створено відео ЩедріБібліотеки, яке на всю Україну повідомить про добродіїв нашої громади, а бібліотеки, які беруть участь у Акції, будуть занесені на офіційну КартуДобра https://givingtuesday.org.ua/map-of-good/.

   Запрошуємо вас робити добрі справи і для початку - подаруйте книги бібліотеці!




Детальніше:

#ЩедрийВівторок не має конкретного формату чи плану дій. Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, проєкт або захід. Це стимулює креативність та надихає генерувати нові ідеї.

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.

Немає коментарів:

Дописати коментар