03.11.21

Рецепти смачного настрою

    Вже й листопадова пора прийшла до нас. Пізня осінь надворі. Стукає в шибку дрібненьким дощем, шарпає вітром - вітриськом кватирки. Наче проситься в хату - з негоди в тепло. Зліта з дерев останній жовтий лист.

   Осінь надворі - врожай весь в коморі. Саме час іти в бібліотеку і час шукати затишку душі. Під теплою ковдрою з солодким чаєм.

   То ж бібліотекарі підготували для своїх користувачів виставку однієї книги "Кулінарні рецепти з Кочубеївської Диканьки" - на абонементі. До речі, автор книги Зоя Голуб, народилася в Диканьці. Й всі рецепти зібрані нею в цій книжці, передані їй матір'ю та бабусею - колишньою кухаркою в палаці Кочубеїв.

   То ж якраз саме на часі приготувати щось смачненьке й оригінальне, порадувати рідних смаколиками. А якщо вас цікавлять рецепти смачної і здорової їжі - вам саме до нас. В книжці вміщені також рецепти з Львівщини, Кіпру, Франції - тих місць, де автору довелося проживати.

   На нашій книжковій виставці експонується також розмаїта палітра кращих книг з смачними, оригінальними рецептами по кулінарії, які є в фондах нашої бібліотеки.

   Отож, смачного вам настрою, шановні наші читачі! Затишку душі в осінній вечір.

   Книжкову виставку підготували для вас провідний бібліотекар абонементу Т.М.Михайлик, провідний бібліотекар по обслуговуванню юнацтва М.І.Тягній, художнє оформлення - провідний бібліограф О.Є.Гірняк.






Немає коментарів:

Дописати коментар