12.02.22

Книжкові історії кохання

    Незабаром, 14 лютого, всі закохані відзначатимуть найромантичніше свято року - День Святого Валентина. Цей день сповнений приємних сюрпризів, цікавих та неочікуваних подарунків.

   Для всіх, хто кохав, закоханий чи в передчутті світлого почуття, у відділі абонементу представлена книжкова виставка, де підібрана добірка найзахоплюючих книг про кохання - від класики до сучасності. Кожен знайде любовну історію до смаку - з хепі - ендом чи стражданнями та розлукою.





   Також не залишить нікого байдужим і святкова тематична інсталяція.




   У читальній залі Диканської публічної бібліотеки на вас чекає яскрава святкова інсталяція до свята усіх закоханих - Дня Святого Валентина - "LOVE".



   Місячник кольорової книги продовжує "Тиждень червоної книги" - найбільш емоційно насичений та гарячий відтінок палітри усіх можливих фарб - червоний, рубіновий, малиновий, карміновий чи багряний.

   Нова галузь науки, яка має назву "Психологія кольору", виявила, що саме червоний колір має найглибший вплив на наш настрій і найбільше впливає на наше сприйняття реальності та поведінку!












1 коментар:

  1. keith titanium - The Art of Tith Titanium - TikTok
    This high-quality stainless steel razor black titanium wedding bands is a burnt titanium timeless work of art. It ford focus titanium has been seiko titanium watch designed to meet your titanium nipple rings personal needs and provides an excellent

    ВідповістиВидалити