28.07.22

Всесвітній день боротьби з гепатитом

    

   Благодійний фонд «Бібліотечна країна» є партнером Україно-швейцарського проєкту “Діємо для здоров’я”, за підтримки якого запустили новий унікальний проєкт «Охорона здоров‘я та профілактика захворювань через бібліотеки та літературу». Фонд розпочав працювати із 20 пілотними бібліотеками в громадах Львівської, Полтавської, Дніпропетровської, Рівненської, Херсонської областей, щоб комплексно інформувати громадян про профілактику неінфекційних захворювань через бібліотеки та літературу. Наша бібліотека також бере участь у цьому проекті.

   Сьогодні, у Всесвітній День боротьби з гепатитом, в читальній залі нашої бібліотеки відбулася зустріч з лікарем - інфекціоністом Диканської лікарні планового лікування Людмилою Пономаренко. Присутні почули про підступну хворобу, її симптоми, лікування і профілактику. В ході заходу слухачі ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.




   Всесвітній День боротьби з гепатитом відзначається 28 липня. Ця дата - нагадування всьому людству про глобальну проблему поширення такого важкого захворювання, як гепатит.



Немає коментарів:

Дописати коментар