18.10.22

Важливість оптимальної рухової активності у віці 60+. Скандинавська ходьба.

     В Рамках україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я" для слухачів "Університету ІІІ віку" Диканського територіального центру провідний бібліотекар Диканської публічної бібліотеки  С. Тютюнник провела фізкульт-хвилинку "Важливість оптимальної рухової активності у віці 60+. Скандинавська ходьба". 

    Адже, щоб прожити довге та щасливе життя, кожна людина повинна усвідомити, що головна її цінність - це здоров'я, яке підтримується веденням здорового способу життя. У першу чергу - фізична активність. Тому, що фізична активність допомагає запобігти хворобам серця, діабету, остеопорозу, а також безліч інших захворювань.

    Бібліотекар розповіла присутнім про рекомендації щодо фізичної активності 60+. Про цікаві факти та поради щодо рухової активності.

    Родзинкою зустрічі була розповідь слухачки "Університету ІІІ віку" про скандинавську ходьбу, доречі, нею вона займається уже не один рік і почуває себе добре.

    По закінченні заходу присутні переглянули відео "фізична активність" та книжкову викладку про здоровий спосіб життя "Радість руху". 








Немає коментарів:

Дописати коментар