29.09.23

Любов до книги - найбільша насолода

    30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек.

   Публічна бібліотека сьогодні - центр спільноти, комунікації, інформації, бібліотека допомагає пересічним читачам у самоосвіті, організації дозвілля, має чудові можливості забезпечити доступ до світової мережі електронної інформації усім членам своєї громади.

   На відміну від інших соціальних служб, бібліотека сприяє людині упродовж усього її життя отримувати доступ до знань, літератури всім верствам населення.

   Отож, бібліотекарі абонементу Диканської публічної бібліотеки Тетяна Михайлик та Марія Тягній підготували для своїх користувачів розгорнуту книжкову виставку - панораму "Бібліотека пропонує: знайди свій стиль читання" з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

   На виставці представлені нові книги як вітчизняної, так і світової літератури - на всі смаки і інтереси наших користувачів. Так, на наших книжкових полицях бестселери світової літератури, як Д.Овенс "Там, де співають раки", К.Гувер "Спогади про нього", "Лейла", Ф.Бакман "Переможці". До вашої уваги чудові книги українських авторів - О.Осійчук "Абрикосова книгарня" та Є.Кузнецова "Драбина". Літературні хіти А.Кокотюхи, Ю.Андруховича, В.Лиса, С.Жадана, І.Роздобудько та І.Карпи... Нові книги короля жахів С.Кінга, яких досі не було в нашій книгарні, - "Казка, "Довга хода"...

   Читайте! Це надихає, збуджує, заспокоює і дає безмежні знання про світ і насолоду.











Немає коментарів:

Дописати коментар