12.12.23

Віталій Запека: «Борюся за Україну словом»

   Шановні наші користувачі! Нещодавно Диканська публічна бібліотека отримала особливий дарунок - український письменник, Лауреат Міжнародної літературної премії «Воїн світла» та Всеукраїнської літературної премії імені Всеволода Нестайка – 2022, сценарист, фотохудожник, та мужній захисник Ураїни Віталій Запека, спільно з ізраїльським фондом підтримки «Читолапа», презентував нашій книгозбірні власні книги :«Полінка», «Полінка в Королівстві дурниць», «Бабах на всю голову», «Абсурд».


   Поціновувачам гарної сучасної української книги Диканської публічної бібліотеки, Віталій Запека вже широко відомий книгою – романом «Цуцик», який читають та перечитують наші користувачі.

   Тож пропонуємо усім зацікавленим ближче познайомитись з особистістю автора: біографія, творчі напрацювання, інтерв’ю в ЗМІ та відеоматеріали, відповіді на непрості запитання від Віталія Запеки – воїна та Віталія Запеки – письменника і особистості, буктрейлери на відомі книги та інше – все це вам відкриють активні посилання створеного інтерактивного плаката «Віталій Запека:«Борюся за Україну словом»

   Інтерактивний плакат - це спосіб візуалізації інформації на основі одного зображення, до якого «мітками» (інтерактивними точками) прикріплюються посилання на вебресурси, інтернет-документи, мультимедійні об’єкти: відео, аудіо,тощо.

   Особлива щира вдячність від бібліотечних працівників та читачів особисто пану Віталію та його дружині Ларисі за щедрі подарунки та іменні автографи автора!Дякуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар