07.05.24

Україна у полум'ї війни

 російсько - українська війна стала найбільшою війною в Європі після завершення Другої світової.

Ворог намагається зруйнувати матеріально - духовні цінності нашого народу, відібрати українську мову, загарбати родючі землі, заперечує саме існування української нації.

Нам треба причетними до подій, які відбуваються в нашій країні з нашими співвітчизниками. 

І саме книги максимально наблизять нас до тих реалій, які необхідно донести світові вустами очевидців - жорстоку правду про найбільш руйнівні воєнні злочини та нелюдські варварські акти, вчинені російськими окупантами у ХХІ столітті.

Провідні бібліотекарі абонементу Т.Михайлик та М.Тягній організували для користувачів розгорнуту книжкову виставку до Дня пам'яті і примирення "Україна у полум'ї війни".

Серед книжок, що експонуються на ній - альманах форуму військових письменників "Голоси", де говорять наші військові, волонтери. Жорстоку правду про війну, до мурах в серці, спогади очевидців, історії з фронту, записані на фронтових дорогах і бездоріжжях - "Пряма мова" О.Максименко, І.Говорухи "Плахта", О.Воробйова "Рани землі Бучанської", щоденник херсонця О.Меньшова "Я, фокс та окупація", Є.Подобна "Форпост Охтирка", В.Рогожа "Нескорений Миколаїв", Д.Бура "Місто - герой Харків"...

Щоб світ зумів відчути цю жорстоку, криваву війну з перших вуст очевидців. Масштабні масові звірства російської армії сколихнули не лише Україну, а й весь цивілізований світ.

Читайте про війну. Разом до Перемоги!






Немає коментарів:

Дописати коментар