04.06.24

Літо в бібліотеці – цікаво щодня!

 

   З чим зазвичай ми асоціюємо літо? Звичайно ж, з золотими променями пекучого сонця, чистим небом, зеленими оазами, відпочинком, засмагою, нескінченним морем і т.п.

   На жаль, широкомасштабна агресія росії проти України змінила і звичний розклад літнього відпочинку. Отримали нові виклики, серед яких психологічні та фізичні травми внаслідок воєнних дій, переміщень, розлучення з близькими та друзями, змін звичного оточення та розпорядку.

   Максимум зусиль, щоб цьогорічний літній відпочинок таки відбувся в безпечній, змістовній, дружній атмосфері докладає Диканська публічна бібліотека.

   Наша книгозбірня на гостини запрошує усіх бажаючих: відпочити в прохолодних залах - ми маємо широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей, молоді та дорослих не тільки цікавим, а й змістовним та розвиваючим:

   - почитати цікаву книгу чи журнал, познайомитися з новинками громади в місцевій газеті, пограти у веселі настільні чи PlayStation ігри або ж поблукати просторами Інтернету;

   - тінейджери можуть вільно спілкуватися з однолітками, дивитися різноманітні фільми та слухати музику, читати та обговорювати прочитане, грати та співати, займатися різноманітними видами прикладної творчості в сучасному та комфортному місці;

    - до послуг усіх та кожного медичне ,спортивне обладнання та ряд реабілітаційніх тренажерів;

   - кожен бажаючий також може відвідати цікаві заходи: майстеркласи, тренінги, заняття з арт – терапії, зустрічі з цікавими людьми та ін.;

   - новинки літератури та періодичних видань, відпочинок і спілкування пропонує бібліотека і читачам поважного віку.

   Надихайтеся яскравою літньою інсталяцією,створеною руками бібліотекарів читальної зали. Цікавий та корисний бонус для читачів – книжкові закладинки - handmade для приємного літнього читання!

   Літо триває, але бібліотека канікул немає, тож радо запрошуємо всіх бажаючих до літнього читання та комфортного відпочинку!








Немає коментарів:

Дописати коментар