24.08.24

                               Моя квітуча Україна !

      

    24 серпня 2024 року виповнюється 33-тя річниця від дня ухвалення Акта проголошення незалежності України!

 Але Україна почалася не з прийняття незалежності. Наше деравотворення - це понад 1000 років мудрості, хоробрості із зовнішніми ворогами.Ми незламні - ось про що має нагадати це свято. Тому що наш характер гартувався сотні років!

  Головне ж, що творить і зміцнює незалежність України - це прагнення і дії небайдужих людей! Людей ,які захищають Україну на фронті, людей ,які підтримують армію і розбудовують країну в тилу.

    У читальній залі Диканської публічної бібліотеки протягом тижня усі бажаючи мали змогу долучитись до організованого бібліотекарями флешмобу з нагоди святкування Дня Незалежності України - створення квіткової мапи " Моя квітуча Україна."

   Активних та завзятих нарахували багато, а створений макет мапи виявився навіть замалий для усіх бажаючих приєднатися! Постійні та нові користувачі бібліотеки, учасники бібліотечних активностей, небайдужа молодь та багато діток власноруч, спільними зусіллями, створили от таку святкову красу! Кожна жовта та блакитна паперова квітка - символ внеску у майбутнє мирної, квітучої України!  

 З Днем народження, Україно! Пишаємось тим, що ми українці!       

                                  









Немає коментарів:

Дописати коментар