29.11.12

Регіональний форум "Партнерство бібліотек та НУО: нові можливості"

   27 листопада у обласній бібліотеці пройшов регіональний форум, участь у якому взяли бібліотеки Полтавщини та ще 4 областей. До Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П.Котляревського з'їхалися представники бібліотек з Донецької, Луганської, Харківської та Чернігівської областей та представники різних громадських організацій.
   У форумі взяла участь провідний бібліотекар Інтернет - центру Диканської ЦРБ Гальченко Тетяна Анатоліївна.
З колегами з Нових Санжар та Карлівки

Під час роботи форуму було представлено ряд презентацій:
презентація "Ресурси та можливості сучасних бібліотек" (Наталія Новакова, координатор з партнерств, проект "Бібліоміст")


презентація "Огляд фандрайзингових можливостей для публічних бібліотек та їх партнерів" (Наталія Датченко, регіональний представник програми "Бібліоміст")


   Відбувалися панельні дискусії по питанням розвитку громад, неформальна освіта, культура та мистецтво. Звучали виступи представників проекту "Правова країна", Проекту Здорові Жінки України, інституту соціокультурного менеджменту, Центру гуманітарних технологій АХАЛАР, центральної бібліотечної системи м.Шостки, Української асоціації європейських студій та інших.



   У другій половині дня проходили обговорення у форматі "Світове кафе". Обговорювалось декілька актуальних питань. Присутні вибирали питання, що їх найбільше зацікавило і приєднувались до відповідної групи. В одному з таких обговорень взяла участь і бібліотекар Диканської ЦРБ Гальченко Т.А.

   Форум відбувся у рамках програми "Бібліоміст" і був організований для обміну досвідом, обговорення перспектив та проблем.



Немає коментарів:

Дописати коментар