12.02.13

Спасибо, что живой

      Нещодавно відзначалася ювілейна дата відомого актора, поета, барда - 75 років від дня  народження Володимира Висоцького. У Диканській районній центральній бібліотеці для дорослих відбувся вечір пам'яті В.Висоцькому "Спасибо, что живой". На заході звучали розповіді про життєвий і творчий шлях поета. Так, провідний бібліотекар відділу обслуговування Михайлик Т.М. розповіла про непересічну постать Висоцького, його роль в історії  культури, його пісенну творчість.



         З біографією актора і співака ознайомила присутніх провідний бібліотекар читального залу Тютюнник С.І. Переглянули біографічний відеоролик "В.Высоцкий. Жизнь и творчество в фотографиях"



          Жінки в долі Володимира Висоцького - основна тема виступу провідного бібліотекаря Інтернет - центру Гальченко Т.А. Прозвучали розповіді про Ізольду Висоцьку, Людмилу Абрамову, Марину Владі, Оксану Афанасьєву. Були продемонсровані відеоролики, в яких жінки діляться спогадами про Висоцького. Звучали пісні знаменитого барда і пісні про нього.







   На завершення заходу до уваги присутніх була представлена книжково - ілюстративна виставка  "Я, конечно, вернусь", організована провідним бібліографом ЦРБ Гірняк О.Є. Біля виставки було проведено огляд літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар