27.02.13

День Святого Валентина

  День Святого Валентина ... Ось уже 120 років це свято є одним із найулюбленіших на Заході і внашій країні. Його святкують дорослі й діти, сім'ями в колі друзів. А прийшло воно до нас з Італії, де Святий Валентин є покровителем закоханих.
    Свято для своїх читачів влаштували і бібліотекарі Диканської ЦРБ.
 Так, бібліотекар по обслуговуванню юнацтва М.І.Тягній спільно з бібліотекарем Диканської гімназії ім. М.В.Гоголя Щербань О.М. підготували та провели для старшокласників цікавий калейдоскоп "Кохання - п'ятий поділ року", привітали школярів "валентинками" та провели бліц - опитування "Що є любов?"




  На абонементі Диканської ЦРБ для читачів було запропоновано святкове меню - жіночі романи про кохання, вірші поетів - ліриків, цікавинки з журналів для жінок, психологічні розвідки про кохання. Книжкова виставка "Що водить сонце і світила", яку організувала провідний бібліотекар Т.М.Михайлик,  мала успіх у читачів.



  Провідний бібліограф ЦРБ О.Є.Гірняк та провідний бібліотекар читального залу С.І.Тютюнник в рамках акції "Відкрий своє серце" підготували для читачів святковий сюрприз - розробили композицію "Дерево кохання", з якого читачі отримали подарунки - святкові "валентинки", загадавши бажання.



 







Немає коментарів:

Дописати коментар