06.11.13

Сучасна бібліотека - читачам

   З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек бібліотекарями Диканської ЦРБ було організовано та проведено низку заходів, так провідний бібліотекар відділу обслуговування Т.М.Михайлик та провідний бібліограф Гірняк О.Є. у переддень професійного свята дали інтерв'ю своїм читачам на сторінках районної газети "Трудова слава". У бібліотеці читачів гостинно зустрічала красуня БібліоПані, змайстрована умілими руками бібліотекарів, пропонувала нашим читачам написати на імпровізованому паркані святкові привітання та побажання. Цікаво і захоплююче пройшла акція "Бібліотекар на годину", коли учні Диканської гімназії імені М.В.Гоголя спробували себе у новій ролі - працювали на абонементі і в читальному залі: видавали книги читачам, самостійно заповнювали читацькі формуляри, спробували підбирати літературу для читачів з різних тем, допомагали облаштовувати книжкову виставку, вчилися розставляти книги у фонді, спілкувалися з читачами.
   В читальній залі до свята було організовано книжкову розкладку "Моя бібліотеко! Ти - мудрість всіх віків, хранителька добра".
   В Інтернет - центрі 28 вересня користування доступом до Всесвітньої мережі протягом години було безкоштовним для всіх бажаючих.
























Немає коментарів:

Дописати коментар