17.06.14

Інтернет - подорож "По країні Мультляндії"

   Сьогодні в Інтернет - центрі Диканської центральної районної бібліотеки відбулася Інтернет - подорож "По країні Мультляндії", на яку завітали учні пришкільного табору Диканської гімназії №2. На початку діти з цікавістю слухали, що таке Інтернет, для чого його використовують. Потім захоплено розповідали хто вже уміє працювати у мережі, що саме там шукає, що таке Скайп і в яких соціальних мережах уже зареєстровані.
   Але попереду літні канікули і щоб запобігти нещасним випадкам, присутні переглянули альманах "Уроки осторожности" тетушки Совы", в якому ще раз повторили як користуватися вдома електроприладами, в яких місцях можна гратися, правила поводження на воді, спілкування з незнайомцями та інше.




    Подорожуючи країною Мультляндією, діти мали змогу познайомитися з новим поняттям "астрономія". Почули що таке Сонячна система, які планети в ній знаходяться, на якій відстані одна від одної, скільки часу потрібно, щоб подорожувати до них. Про все це розповів Зайчик у мультфільмі "Астрономия для самых маленьких".




     На закінчення заходу діти подивилися улюблений мультфільм "Лунтик".
    Підготувала і провела інтернет - подорож провідний бібліотекар Інтернет - центру Гальченко Тетяна Анатоліївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар