04.06.15

Вивчаємо Стародавню Грецію

   Наша бібліотека приймала відвідувачів, учнів пришкільного табору гімназії №2, у якості "туристів". Адже сьогодні в Інтернет - центрі відбулась віртуальна подорож "Вивчаємо Стародавню Грецію". А допомогла нам в цьому серія навчально - ігрових програм "Дитяча колекція", а саме диск "Стародавня Греція".


   За допомоги школи Вовка Панаса та його помічниці Білки Сопілки діти мали змогу побувати в "Краю, де жили греки". В цьому розділі ознайомилися з історією створення світу, вивчали Острівну Грецію, взнали від чого походить назва Егейського моря, розгадали ребус і,  уважно прослухавши розповіді Вовка Панаса та Білки Сопілки, відмінно пройшли тест, давши правильні відповіді на питання. 
   Завдяки цьому подорож продовжилась, перейшовши  на другий рівень "Грецька сила". В цьому розділі учні почули про Спарту, про використання слонів у військовій справі, про історію виникнення Олімпійських ігр.
    На завершення заходу діти "взяли участь" в Олімпійських іграх, погравшись в однойменну гру "Олімпійські Ігри", стріляючи по черзі з лука у мішень.
    Провідний бібліотекар Інтернет - центру Гальченко Т.А. провела огляд літератури по міфам Давньої Греції і запросила учнів до дитячої бібліотеки для того, щоб вони мали змогу взяти ці книги і прочитати.









Немає коментарів:

Дописати коментар