19.11.15

Азбука правознавства

   Сьогодні, напередодні Всесвітнього дня дитини і в межах місячника правових знань, в Інтернет - центрі пройшла година правознавчих знань "Азбука правознавства" для учнів 2 класу Диканської гімназії імені М.В.Гоголя. В ході заходу діти дізналися, що таке правознавство, які права і обов'язки мають неповнолітні. Про все це учням розповіли провідний бібліотекар Інтернет - центру Гальченко Тетяна Анатоліївна та працівник Диканського районного управління юстиції Алла Євченко.




   З великою цікавістю та дуже активно діти взяли участь у првознавчій грі "Кожна дитина має право", яку провела А.Євченко.











   Доповнили і закріпили набуті знання мультфільми, в яких розповідалось про права та обов'язки дитини. Це: серія "Азбука прав 01", "Азбука прав 02", "Азбука прав 03", "Азбука прав 04", "Азбука прав 05"; "Права детей в мультиках" та "Зайка Юсь говорит о правах и обязанностях детей".
   На завершення заходу Гальченко Т.А. розповіла про книги даної тематики, які є у фонді районної дитячої бібліотеки і рекомендувала дітям їх прочитати.





Немає коментарів:

Дописати коментар