26.02.16

Небесна сотня - нації еліта

       В Інтернет - центрі Диканської ЦРБ пройшла година пам'яті "Небесна сотня - нації еліта", присвячена загиблим на Майдані. Учні 8 - го класу почули розповідь бібліотекаря Тетяни Гальченко як починався Євромайдан і переглянули відеоролик "Початок Євромайдану: як це було". Продовженням цієї розповіді були спогади активістки Майдану, заступника голови Диканської райдержадміністрації Тетяни Біляєвої. Активним учасником тих подій також був її син, який постійно знаходився на барикадах. Яскравим доповненням була презентація фотографій з власного архіву Т.Біляєвої.
   Присутні згадали поіменно загиблих, відвідавши сайт проекту "Небесна сотня" та ознайомившись з матеріалами Вікіпедії "Небесна сотня", побачили як віддавали шану загиблим, переглянувши відеоролик "Прощання з убитими майданівцями".
     На завершення заходу був продемонстрований ролик "Воины света - Небесная Сотня", в кінці якого під звучання пісні "Пливе кача" (Піккардійська терція) та ще раз вдивляючись в обличчя загиблих, всі присутні вшанували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.


 
 





Немає коментарів:

Дописати коментар