02.03.19

Світ тварин

   У перший день весни відбулося чергове засідання дитячого клубу "Інтерсвіт". Його темою було знайомство з світом тварин. На початку заходу діти знайомилися з динозаврами, розповідаючи, що вони знають про цих істот та переглянувши презентацію "Планета динозаврів" і відео "Динозаври", а також трейлер мультфільма "Хороший динозавр" про дружбу маленького динозавра і первісного хлопчика. 
    Далі звучали розповіді про свійські тварини. Діти розповідали, які тварини можна вважати свійськими, як вони допомагають людям. Було переглянуто відео "Свійські тварини. Що вони дають" та "Невероятные животные, которые спасли людей от смерти".
    Після цього говорили про зоопарк. Для чого він потрібен, хто в ньому живе. Переглянули відео "Vlog - зоопарк 12 місяців. Вивчаємо топ тварин" та подивились музичний мультфільм  "Кукутики - зоопарк" підспівуючи та пританцьовуючи.
   Наступне знайомство було з жителями морського дна. Спочатку діти назвали кого вони знають з морських тварин, а потім подивилися дві частини відео "Жителі моря". Відгадували загадки за допомогою ролика "Загадки про риб". Почули хто живе у Чорному морі та поговорили про те, що не можна смітити ні на березі, ні у воді, бо від цього гинуть тварини, переглянувши відео "Такі як ми! Мешканці Чорного моря".
   На закінчення заходу з задоволенням подивилися мультфільм "Октонавти".









Немає коментарів:

Дописати коментар