29.12.21

Парад новорічної ретро-іграшки

    

   Новий рік – довгоочікуване свято для багатьох, незмінно, рік за роком радує нас подарунками, гарним настроєм і свіжими перспективами. І дорослі, і діти люблять це урочисте, наповнене легкими нотками чарівництва і казки свято і починають підготовку до нього задовго до його настання. На прилавках магазинів з'являються яскраві новорічні іграшки, срібляста мішура і гірлянди.

   Мабуть, у кожному будинку знайдеться коробка з новорічними іграшками, яку з трепетом знімають з антресолей раз в рік, щоб прикрасити новорічну ялинку. Кулі, скляні буси, фігурки казкових персонажів і забавних тварин… У кожної з іграшок своя історія. І якщо у вас ще є старі ялинкові прикраси, не спішіть їх викидати. Звичайно, з часом вони, можливо, втратили свою актуальність і привабливий вигляд, вони в не конкуренції із сучасними, проте це вже історія та раритет, а можливо колись і сімейна реліквія.

   До Вашої уваги у читальній залі Диканської публічної бібліотеки « Парад новорічної ретро-іграшки» та новорічні інсталяції «Зима чарівниця» для створення новорічного святкового настрою.















Немає коментарів:

Дописати коментар