11.12.21

"Споконвічна рідна земля, незалежна моя Батьківщина" (мозаїка подій)

    Для учнів 7-Б класу ОЗ Диканський НВК ім. М.В.Гоголя бібліотекарі Тягній М.І. та Тютюнник С.І. провели мозаїку історичних подій, де обговорили хронологію становлення незалежності України. 

   Новітній історії України виповнилося 30 років. Це молодий вік, але ми маємо багатовіковий літопис, переданий від діда до батька, від батька до сина. Українська жага до волі та незалежності пройшла крізь віки і створила той фундамент, на якому ми міцно стоїмо. Кожен із нас отримав свободу, яка є нашою спадщиною та здобутком Незалежності у нашій ДНК.

   Разом з учнями переглянули зворушливий театралізований перфоманс становлення української незалежності - "ДНК України". Також побачили графічну візуалізацію комплексу образів реалізованих у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів, де кожна область має свою унікальну квітку - логотип до 30-ї річниці Незалежності України.

   Бібліотекарі наголосили учням, що наша Батьківщина має багатовікову історію, чудову природу, пам'ятки архітектури та нову концепцію розвитку країни. Тому всім нам потрібно берегти свою країну та пишатися нею.






Немає коментарів:

Дописати коментар