13.04.22

Бібліотерапія - для вас!

  

  За останні тижні війна міцно увійшла в наше життя. Війна змінила всіх нас, змінила наше ставлення до життя, до людей. За ці дні ми отримали стільки страшної інформації, побачили стільки горя, що всього цього з лишком вистачило б на довгі - довгі роки.

   Сьогодні, як ніколи, надзвичайно важливо зберегти в собі людяність, все те добре й чисте, що в нас є, і віддавати свою любов і підтримку тим, хто поряд з нами і кому це так зараз необхідно.

   Ми ж, працівники Диканської публічної бібліотеки, зі свого боку робимо для користувачів нашої книгозбірні все, що в наших силах - прагнемо підтримати наших читачів в цей непростий час книгою, привнести Світла, Добра, Надії і Оптимізму, впевненості в завтрашньому дні і в Перемозі!

   Отож, завітайте на абонемент Диканської публічної бібліотеки, ознайомтесь з новими книжковими виставками, що їх організували для вас провідний бібліотекар абонементу Т.Михайлик та провідний бібліотекар по обслуговуванню юнацтва М.Тягній.

   "Весняна симфонія" - книжкова виставка - інсталяція, що несе Радість і Натхнення нашій душі.








   Адже перед вами книжкова виставка Поезії. Від Т.Шевченка, Л.Українки, П.Тичини, Б.Олійника до талановитих сучасних авторів - Л.Костенко, Г.Чубач, Л.Овдієнко, М.Бойко, до поетів наших краян. Мелодійні за звучанням, глибокі за змістом, вірші возвеличують злети людського духу серед буремного життя.

   А ще у ці непрості часи для країни і кожного з нас, зробіть все, що можете, щоб протистояти колосальному стресу, який обрушився на нас разом з війною, що увірвалась в наші домівки - потурбуйтесь про себе, про свій стан здоров'я, нехай хвороби не завдають вам страждань. 
   В нагоді вам стане наша розгорнута книжкова виставка до Всесвітнього дня здоров'я "Шукайте лікаря в природі". Бо ж правду кажуть - здорова нація - сильна нація. До вашої уваги книги про лікарські рослини України та способи їх застосування в народі, блюда здорової кухні, найпопулярніші дієти для схуднення та здоров'я.






   Особливої уваги заслуговує книга відомого лікаря - дієтолога Світлани Ільїної "Здоров'я на вашому столі". Адже людина буде здоровішою, зробить своє життя щасливішим, якщо щодня споживатиме те, що дарує їй Природа. Ми рекомендуємо нашим користувачам книги всесвітньовідомого популяризатора здорового харчування, доктора медицини Майкла Трегера "Як не померти передчасно? Їжа, яка відвертає та лікує хвороби". Автор докладно розповідає як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла.

   Шановні читачі! Запрошуємо вас до бібліотеки, долучайтесь до бібліотерапії книгою. 
   Будьте здорові і сильні духом! Приємного перегляду!



Немає коментарів:

Дописати коментар