18.11.22

"Про те, чого не вимовиш словами..."

  Пізньої листопадової пори в затишному залі Великорудківського старостату відбулася літературна зустріч - презентація книги диканської поетеси Тетяни Михайлик "На відстані душі".

   І хоч нам судилося жити у такі неспокійні роки - на нашу долю випали часи реформ, економічних перетворень в країні, а війна в Україні не дає спокою жодному українцю - поезію ніхто не відміняв. То ж дорослі і діти зацікавлено слухали вірші, доторкнувшись душею до доброго, світлого, вічного...

   Оскільки захід проводився за активної підтримки мобільної команди відокремленого підрозділу міжнародної гуманітарної організації INTERSOS, приємною несподіванкою для любителів поетичного слова стали поезії, які прозвучали у виконанні автора - фахівця з психосоціальної підтримки, психологині Інни Рокотянської.

   Всіх присутніх привітала Калюш В.А. - староста с.Велика Рудка. А з українськими поетами - від геніїв до сучасності, з поетами - земляками ознайомили присутніх бібліотекар абонементу Диканської публічної бібліотеки Т.Михайлик та завідуюча Великорудківською бібліотекою - філією Таран В.П., поетичний віночок пам'яті місцевої поетеси Лідії Ребро представила бібліотекар Великорудківської ЗОШ К.Ф.Мамай.

   За таку теплу, сердечну зустріч шанувальники українського слова щиро вдячні організатору позакласної роботи Великорудківської ЗОШ, завідуючій Байрацькою сільською бібліотекою - філією Буцьківській Тетяні Василівні, людині з небайдужим, гарячим серцем.






Немає коментарів:

Дописати коментар