01.12.22

Ми проти насильства

    30 листопада з метою привернення уваги населення до теми насильства у сучасному світі, в рамках акції "16 днів проти насильства" для старшокласників ОЗ "Диканська ЗОШ І - ІІІ ступенів" та усіх запрошених відбувся захід інформування "Ми проти насильства".

   Фахівці Міжнародної гуманітарної організації INTERSOS, ГО "Інша жінка", служби у справах дітей, поліції, бібліотеки та влади розповіли присутнім про типи агресії, види насильства, проінформували про різні діючі проекти для постраждалих від домашнього насильства та алгоритми дій у випадку таких ситуацій.
   Бібліографом Диканської публічної бібліотеки був проведений розгорнутий бібліографічний перегляд літератури до теми "Зазираючи в суть: книги про насилля і безсилля". Відкриттям для підлітків стала книга " НеБоюсь Сказати", для дорослих видання - Робін Норвуд "Жінки, які кохають до нестями" та Тамара Марценюк "Чому не варто боятися фемінізму".
   На закінчення заходу, присутні отримали інформаційний буклет, створений бібліотекарями "Стоп насильству!" з корисною інформацією для усіх і кожного.








Немає коментарів:

Дописати коментар