09.12.22

Твої герої, Україно!

    6 грудня - День Збройних Сил України. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році, під час повномасштабної війни, його важливість зросла ще більше.

   ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України боряться за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

   Тому бібліотекарі Диканської публічної бібліотеки не могли оминути це свято і запросили учнів 5 - А класу ОЗ Диканського НВК імені М.В.Гоголя на урок патріотизму "Твої герої, Україно!". Під час заходу присутніх ознайомили з історією утворення української армії та з її героїчними сторінками. Згадали славних козаків, січових стрільців, сучасних кіборгів. Із задоволеннм брали участь у різноманітних веселих змаганнях.

   Бібліотекарі наголосили, що ми - Українці і маємо це пам'ятати. Ми повинні дякувати всім тим, хто обрав нелегкий шлях військовослужбовця. Тим, хто готовий пожертвувати своїм життям заради щасливого і вільного нашого майбутнього. З вдячністю згадали тих, хто віддав своє життя за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

   Ми впевнені, що наші Збройні Сили України є і будуть справжньою національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.










Немає коментарів:

Дописати коментар